Welkom

Badmintonclub Bemmel ‘72 is een bruisende vereniging die 5 september 1972 is opgericht door een aantal fanatieke recreatieve badmintonners. De club bestaat dus maar liefst 50 jaar!  Zonder vrijwilligers geen vereniging, daarom zijn er een flink aantal actieve vrijwilligers, die voortdurend bezig zijn om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

Zowel de beginnende recreant als de gevorderde competitiespeler kan zich bij ons op allerlei manieren ontplooien. Momenteel telt de vereniging zo’n 60 leden, waarvan circa 20 jeugdleden!! Om op een verantwoorde manier bezig te zijn met badminton heeft B.C.Bemmel een gediplomeerd trainer aangetrokken die samen met enkele vrijwilligers hierop toeziet en tevens de trainingen coördineert en begeleidt. Elk seizoen wordt door zowel de senioren als de junioren deelgenomen aan de competitie. Naast de competitie zijn er tal van activiteiten waaraan je deel kunt nemen. Enkele belangrijke hiervan zijn het jaarlijks georganiseerde kind-ouder toernooi en het eindejaarstoernooi. Deze activiteiten kunnen niet worden georganiseerd zonder financiële ondersteuning van aantal ondernemers en bedrijven. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan z.s.m. aan bij het secretariaat. De eerste drie speelavonden/trainingen verplichten je tot niets en zijn bovendien gratis! Wij hopen je spoedig bij onze vereniging te kunnen verwelkomen.

Ook voor (jeugd-)leden met een kleinere portemonnee zijn er binnen onze vereniging mogelijkheden via Gemeente Lingewaard (seniorleden) en Stichting Leergeld Oost Betuwe (jeugdleden), zie deze pagina: Lidmaatschap – Badmintonclub Bemmel ’72 (bcbemmel.nl) of klik op onderstaande afbeeldingen.