Trainingen

Nieuwe leden hebben vaak weinig tot geen ervaring hebben met badminton. Naast drie speelavonden ter kennismaking (gratis) voor nieuwe leden biedt onze vereniging voor ieder lid de mogelijkheid om deel te nemen aan een technische training van een 1 of 2 keer 20 minuten gedurende de speelavond.

Daarnaast zal begin januari van ieder jaar een training worden gestart die specifiek gericht is op het bevorderen van de speltechniek, zowel voor beginners als voor gevorderden. Beginners en leden waar verbetering van de speltechniek zeker tot meer plezier op de speelavond zal leiden, worden persoonlijk uitgenodigd voor deze training, alle anderen kunnen zich hiervoor ook inschrijven! Meer informatie hierover volgt in de loop van het seizoen

 


Tot jeugdspelers worden gerekend degenen, die op 01 september nog geen 18 jaar zijn. Wanneer een jeugdspeler blijkt aanleg te hebben voor het badmintonspel, is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om ingedeeld te worden bij de senioren. Er kan dan worden deelgenomen aan de seniorentrainingen en/of aan de competitie.
Jeugdleden zijn op iedere laatste woensdag van de maand ook welkom om met de senioren mee te spelen, de zogenoemde XXL-avonden. Ook op andere woensdagen is dit voor de oudere jeugdleden toegestaan.