Afscheid van Harry Horstink als (jeugd)trainer

Meer dan 20 jaar was Harry een actief lid van BC Bemmel’72, de laatste jaren ook als jeugdtrainer. Nadat de vorige trainer, Max Scholtz in 2015 stopte, heeft Harry zijn trainersdiploma’s behaald en sindsdien zowel de jeugd als de senioren verder bekwaamd in de badmintonsport.

Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft Harry echter besloten deze activiteit te gaan stoppen, wat met name voor de Bemmelse badmintonjeugd een verregaande beslissing was.

Om de jeugd alsnog een badmintontraining aan te kunnen bieden zijn de handen met BC Gendt en Huissense BC ineengeslagen om gezamenlijk vanaf 30 augustus in Gendt een training aan te kunnen bieden. Inschrijven kan door je aan te melden bij de vereniging het dichtst in de buurt: www.bcgendt.nl , www.huissensebc.nl of www.bcbemmel.nl. Meer informatie over de verenigingen is daar ook te vinden.

Harry heeft net als alle andere jaren nog een geslaagd jeugduitje georganiseerd samen met de enthousiaste jeugdleden bij Camping de Rotonde in Enspijk. Hier bleek ook dat de jeugd de inzet van Harry de afgelopen tijd enorm gewaardeerd heeft en hen ook op persoonlijk vlak vaak heeft kunnen laten groeien tijdens het wekelijkse sportavondje.

Via deze weg wil BC Bemmel’72 Harry dan ook nogmaals van harte bedanken voor de grote inzet!

30 augustus start er dus een jeugdtraining, woensdag 4 september start het badmintonseizoen weer in Bemmel, nieuwe leden zijn meer dan welkom en mogen de eerste 3 avonden gratis en vrijblijvende meespelen!