Weer diploma’s bij BC Bemmel via Sjors Sportief

9 maart was het zover: Naud, Mila en Noud kregen hun diploma van trainer Harry Horstink. Zij hadden zich via Sjors Sportief ingeschreven voor de cursus Badminton bij BC Bemmel’72.

Na 3 avonden meegespeeld te hebben werd hun inzet beloond met een heuse diploma. En dat betekende ook dat zij daarmee een gratis pannenkoek verdiend hadden bij de Pannekoekenbakker in Slijk-Ewijk!

Badmintonclub Bemmel’72 doet al jaren mee aan Sjors Sportief en merkt dat de kinderen enthousiast zijn over deze sport. Daarnaast levert het ook vrijwel altijd nieuwe leden op voor de club. “De jeugd heeft de toekomst” en deze leden zijn dan ook meer dan welkom.

In het nieuwe schooljaar begint een weer een nieuw seizoen van deze cursus, met dezelfde beloning. Ook senioren zijn welkom, vandaar dat Badmintonclub Bemmel’72 geïnteresseerde jeugd- en seniorspelers aan biedt om 3x gratis en vrijblijvend mee te mogen spelen om daarna te besluiten of men lid wil worden. Mocht je dus aan je conditie willen werken en wat kilootjes kwijt willen raken voor het zomerseizoen bij deze gezellige vereniging, kijk dan eens op www.bcbemmel.nl