Geslaagd oliebollentoernooi BC Bemmel’72

Op woensdag 10 januari vond bij Badmintonclub Bemmel’72 wederom het traditionele jaarlijkse “Oliebollentoernooi” plaats. Voorzitter Hans Markestein had weer de moeite genomen om heerlijke verse oliebollen te bakken en de deelnemers in de pauze van wat calorieën te voorzien. Deze waren écht overheerlijk, dus complimenten zijn op zijn plaats!

Er kan teruggekeken worden op een geslaagd, gezellig toernooi waarin om het hardst gestreden werd om zoveel mogelijk punten te behalen. De opkomst was zeer goed te noemen en door een goede wedstrijdcoördinatie door Sander van Veggel traditioneel gebruik makend van speelkaarten en een ouderwetse papieren spreadsheet voor de wedstrijdindeling en puntentelling liep de avond zeer soepel.

​Bij de senioren is Marcel ter Hark de winnaar geworden (Sven van Donselaar werd 2e, Lieke Overdijk werd 3e), die de wisseltrofee daarom over heeft genomen van de winnaar van vorig jaar: Koen van Vliet. Bij de jeugleden wist Manuel aan het langste eind te trekken, gevolgd door Colin op de 2e en Niek op de 3e plaats.

Mocht u interesse hebben om ook eens mee te spelen bij deze gezellige club fanatiekelingen, bezoek dan de website www.bcbemmel.nl voor meer informatie. De eerste 3x kunt u geheel gratis en vrijblijvend een keer meespelen en/of een training volgen!