We mogen weer badmintonnen!

Zoals vrijdag 14 januari 2022 in de persconferentie te horen was, mag er vanaf 15 januari ook weer binnen gesport worden. We hebben ondertussen bevestiging van de zaalbeheerder dat de zaal vanaf morgen weer open is en dus kunnen we komende woensdag weer badmintonnen! Er zijn wel wat voorwaarden aan gesteld:

  • Er mag vanaf vandaag weer in clubverband gesport / getraind worden , maar er mag nog geen competitie gespeeld worden tegen andere verenigingen.
  • Iedere vereniging is zelf verantwoordelijk, dat haar leden (18 jaar en ouder ) in het bezit zijn van een QR code en dat deze gecontroleerd wordt, voorafgaand aan het sporten.
  • Sportkantine blijft gesloten tot nader bericht. (die hebben we in de Heister toch niet, dus…)

Vanaf komende woensdag kan er dus weer gespeeld worden. Voor de jongste jeugd begint de training om 1900 uur, de oudere jeugd vanaf 19:30 en de senioren kunnen vanaf 20:00 uur spelen (en vanaf 19:30 voor zover er ruimte beschikbaar is). We zullen bij de senioren, net als voor de vakantie weer QR-codes gaan controleren en het verzoek blijft natuurlijk om bij klachten thuis te blijven!  

We hopen jullie gezond en wel komende woensdag weer terug te zien!