Sjors Sportief bij BC Bemmel ’72

Ook dit jaar, dat in het teken staat van Covid-19, hebben meerdere scholieren zich weer ingeschreven voor deelname aan Sjors Sportief bij de gezelligste badmintonclub van Lingewaard in Bemmel.

Badmintonclub Bemmel’72 doet al jaren mee aan Sjors Sportief en merkt dat de kinderen enthousiast zijn over deze sport. Daarnaast levert het ook vrijwel altijd nieuwe leden op voor de club. ‘De jeugd heeft de toekomst’ en deze leden zijn dan ook meer dan welkom. 16 februari begint een tweede ronde van deze cursus. Er is nog plaats voor enkele deelnemers, dus kijk snel op www.sjorssportief.nl.

Ook senioren zijn welkom, maar helaas bestaat een dergelijk Sjors Sportief concept niet voor hen. Vandaar dat Badmintonclub Bemmel’72 leden aanbiedt om drie keer gratis en vrijblijvend mee te mogen spelen om daarna te besluiten of men lid wil worden. Mocht u dus aan de conditie willen werken en wat kilootjes van de sinterklaas- en kerstcalorieën kwijt willen raken bij deze gezellige vereniging, kijk dan eens op www.bcbemmel.nl. Vanwege de Covid maatregelen wordt hierbij momenteel alleen het zogenoemd enkelspel gespeeld.