Partners in Crime toernooi BCB groot succes!

Woensdagavond 1 februari was het gezellig druk in Sporthal de Heister in Bemmel: Badmintonclub Bemmel’72 organiseerde er haar jaarlijkse “Partners in Crime” toernooi. Hierbij nodigen leden van de club o.a. vrienden, kinderen, buren, (schoon)familie of ouders uit om samen hun favoriete sport te beoefenen.

Dit jaar namen maar liefst 12 koppels deel aan het toernooi, waarin sfeer gecombineerd wordt met sportief fanatisme. Allereerst werd in 2 poules gespeeld in potjes van 8 minuten, onderbroken door een korte pauze voor wat snelle suikers in de vorm van frisdrank, stroopwafels en andere versnaperingen. Na de poulefase volgden de finaleronde, waarin uiteindelijk lid Marcel ter Hark met zijn vrouw Esther de wedstrijd wonnen van Chris Rietveld met zijn gelegenheidspartner Jan. Don Willemsen en zijn vrouw Jo werden derde.

Enkele deelnemers waren dusdanig enthousiast dat ze mogelijk ook (weer) lid gaan worden van BC Bemmel, maar er is nog plaats voor meer leden, vooral dames zijn welkom! Mocht u zelf ook interesse hebben kijk dan op www.bcbemmel.nl, de eerste 3 trainingen/speelavonden zijn gratis. Binnenkort start er een interessante actie, dus hou onze website in de gaten

Deelnemers Partners in Crime toernooi 2023