BC Bemmel sluit jubileumseizoen af met Clubkampioenschappen

Winnaar Clubkampioenschappen

Op 3 september vond in Sporthal de Bongerd de laatste activiteit van Badmintonclub Bemmel’72 rondom het 50-jarig jubileum plaats: de Clubkampioenschappen voor de senioren, gevolgd door een geslaagd samenzijn met een buffet en drankjes.

De opzet van het toernooi was om in een gezellige ambiance, op sportief vlak uitgedaagd te worden, maar de factor geluk ook een rol te laten spelen in de eindstand, om zo iedere deelnemer een kans te geven om een prijs te winnen. De prijzenpot was door de gulle giften van lokale sponsoren dan ook om te smullen en daarvoor wilde iedereen zijn best wel doen.

Om 13:00 werd begonnen door in 6 rondes van 20 minuten, de samenstelling op de baan volledig door het lot bepaald, wedstrijden te spelen. Uiteindelijk was hiervan het resultaat bekend om 16:00 uur waarna iedereen zich op kon frissen, en de geluksfactor nog verder op de proef werd gesteld. Na de bij elkaar gespeelde punten zorgde een heus Bingospel voor Bonuspunten, waarbij iedereen er 1 tot 90 punten bij kon sprokkelen!

Uiteindelijke winnaar was Don Willemsen die een heus weekend weg heeft gewonnen bij (en geschonken door) Capfun de Rotonde in Enspijk. Nummer 2 en 3 waren respectievelijk Theo Brussen en Elly Eikhout die resp. een waardebon van Meet & Ribs Bemmel en de Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk hebben gewonnen. Troostprijs was voor Freek Huitink, die een BBQ pakket heeft gewonnen van Termaat Motoren in Nijmegen.

De overige prijzen werden eveneens door Bingo bepaald:

  • Sven van Donselaar een tegoedbon van AJ Bemmel
  • Hans Markestein een bierpakket van Mitra Bemmel
  • Piet van der Horst en Chris Rietveld een waterbidon van Sportvillage Bemmel
  • Manon van Halen en Ben Bosland een waardebon van de Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk
  • Barbara Oosting een drankje Rondje Bemmel van Sporthal de Bongerd

Al met al kijkt de Badmintonclub terug op een geslaagde dag en een prachtig seizoen en wil het de sponsoren en zaalbeheer hartelijk danken voor de samenwerking.

Neem gerust een kijkje op www.bcbemmel.nl voor meer informatie en om aan te melden voor 3 gratis trainingen!